onsdag 22. desember 2010

Twinpeak`s Raindance - Gipsy

Gipsy, en svart, søt, heltidslogrende Engelsk Cocker Spaniel.



Hun kom til oss i november år 2000. Hun var den mest rampete valpen du noen gang kunne tenkte deg. Hun stjal leker, makulerte dem, tygget på møbler, stjal mat og alt hva en valp kan finne på. Bortsett fra det vanlige som å tisse inne. Det sluttet hun med ganske tidlig. Vi fant fort ut hennes store frykt, nemlig Furby bamsen min. Om vi plasserte denne i trappen så var lekene våre trygge om natten fra den svarte dragen.


Med tiden ble hun selvfølgelig en omgjengelig hund. Men mat sluttet hun aldri å stjele. Hun visste seg å bli en virkelig flink lydighetshund, men pga skader måtte hun gi seg. Hun har flere gode plasseringer å vise til. Her kommer en videosnutt av Gipsy som går lydighet.



Kommentar fra Anne-Mari (min mor) om denne filmen:  
Våren 2010 var Gipsy på sporkurs. Vi hadde en veldig god læremester som het Geir Larsen, han har vunnet titelen nordisk mester i spor. Her går Gipsy lydighet og Geir Larsen kommenterer. Gipsy var 9 1/2 år her og gleden Gipsy alltid hadde med å gå lydighet var forsatt der !




Nå har desverre Gipsy forlatt oss. Etter flere år med sviktende nyrer måtte vi tilslutt ta farvel. 10 år rakk likevel damen å bli. Nå kan du spise så mye mat du vil i himmelen og løpe på grønne sletter med de andre hunden på andre siden av regnbuebroen, Gipsy. Hvil i fred.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar